Loading...

To Jelly Bean σε απόσταση αναπνοής από το Gingerbread για τον μήνα Μάιο

  • Άρθρο του Unknown
  • at 6/04/2013 -
Jelly Bean almost catches Gingerbread in newest Android platform numbers

Για ακόμα έναν μήνα οι Android Developers μας δείχνουν σε τι ποσοστά χρησιμοποιούνται οι εκδόσεις του Android για να βοηθήσει τους προγραμματιστές στις αποφάσεις σχετικά με το τι χαρακτηριστικά θα πρέπει να προσφέρουν, και το επίπεδο του Android API που θα χρησιμοποιήσουν κατά την ανάπτυξη εφαρμογών για την πλατφόρμα. Και αυτός ο μήνας δείχνει ανάπτυξη για το Jelly Bean, που κοντεύει να ξεπεράσει το Gingerbread από τον επόμενο μήνα.

Το Jelly Bean ήταν ο μεγάλος νικητής του περασμένου μήνα (πιθανόν λόγω της διαθεσιμότητας του Samsung Galaxy S4 το οποίο ξεκίνησε με το Android 4.2.2). Από την 1η Μαΐου το Jelly Bean κατείχε το 28,4% του οικοσυστήματος Android, με το Gingerbread να κρατά το προβάδισμα στο 38,4%. Όλα αυτά μέχρι σήμερα,  καθώς το Jelly Bean έχει κάνει μεγάλο άλμα, ενώ το Gingerbread και Ice Cream Sandwich ταυτόχρονα πέφτουν.

Στους νέους αριθμούς, το Jelly Bean ανέβηκε σχεδόν 5% φτάνοντας το 33%. Το Gingerbread εξακολουθεί να είναι η κυρίαρχη έκδοση με 36,5%, αλλά δεν φαίνεται να διαρκεί για πολύ. Το Ice Cream Sandwich επίσης έχει χάσει περίπου 0,5%, και οι άλλες εκδόσεις έχουν μείνει στάσιμες σχεδόν.


Σχόλια