Loading...

Λίγο μετά το λανσάρισμα του Galaxy S4, η Apple εξηγεί γιατί το iPhone είναι “πάνω από όλα”

  • Άρθρο του Unknown
  • at 3/17/2013 -

apple-why-iphone
“Υπάρχει το iPhone… Και έπειτα υπάρχουν όλα τα υπόλοιπα”. Με αυτόν τον τίτλο, η Apple καλωσορίζει το κοινό στην καινούρια της σελίδα www.apple.com/iphone/why-iphone που δημιουργεί δύο μέρες μετά το λανσάρισμα του Samsung Galaxy S4.
Η αμερικανική εταιρεία συνεχίζει, αναφέροντας όλους τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι το smartphone της υπερέχει σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Σε κάποιους από αυτούς, αναφέρονται οι οκτώ συνεχόμενες βραβεύσεις της συσκευής σχετικά με την ικανοποίηση των πελατών της, η Retina Display, η iSight κάμερα, η μακρά διάρκεια της μπαταρίας, ο λεπτός και ελαφρύς σχεδιασμός, η γρήγορη LTE και ασύρματη σύνδεση, η υποστήριξη του λειτουργικού iOS 6.0, η πρόσβαση σε ένα “κατάστημα” με περισσότερες από 800.000 εφαρμογές (όλες ελεγμένες για malware), ο “φωνητικός βοηθός” Siri κ.ά.
Είναι προφανές ότι το timing εμφάνισης μίας τέτοιας σελίδας στο apple.com δεν είναι καθόλου τυχαίο, όπως και ο τρόπος που η Apple επιλέγει να “μιλήσει” για το iPhone λίγο μετά το λανσάρισμα ενός σημαντικού ανταγωνιστή. Οι “μάχες” ανάμεσα στους μεγάλους παίκτες της αγοράς συνεχίζονται και οι εταιρείες προσπαθούν με τον τρόπο τους να κερδίσουν την επιλογή του καθενός από εμάς. Αλήθεια, εσάς σας πείθει η Apple με τα επιχειρήματά της;

Σχόλια