Loading...

YeeZone S3 Mini, Το πραγματικό mini…

  • Άρθρο του Unknown
  • at 12/29/2012 -

Πριν από μερικές εβδομάδες είδαμε το Samsung Galaxy Mini της Κορεάτικης εταιρίας, όλοι περιμέναμε ίδιο με το μεγάλο του αδερφό, το Samsung Galaxy S III, απλά σε μικρότερη συσκευασία κάτι που δεν έγινε, πάμε όμως να δούμε το YeeZone S3 Mini.

Το YeeZone S3 Mini, μάλλον ενσωματώνει όλα εκείνα που φανταζόμασταν για το Samsung Galaxy S III Mini, καθώς έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή Exynos 4412 ίδιο με αυτόν που έχουν τα Samsung Galaxy S III και Samsung Galaxy Note II, τρέχει εξ’αρχής Jelly Bean 4.1 με 1 GB RAM και 4 GB εσωτερικής μνήμης με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD.

Αυτά τα χαρακτηριστικά του προσφέρουν ένα άνετο score στο AnTutu benchmark που φτάνει τους 16136 πόντους, όπως βλέπετε στην πάνω εικόνα, ενώ μετά από διάφορες βελτιώσεις το score ανέβηκε στους 16565 πόντους.


Η οθόνη είναι 4.5 ιντσών, τεχνολογίας IPS με ανάλυση qHD (960×540 pixels ~245 PPI), ενώ για κάμερες διαθέτει 8 Megapixel πίσω κάμερα και 2 Megapixel μπροστινή κάμερα που είναι υπεύθυνη για τις βίντεοκλησεις. Φυσικά υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα τρίτης γενιάς, WiFi, GPS, Bluetooth 4.0, ενώ το κινητό δέχεται όχι μία αλλά δύο κάρτες SIM ικανές να λειτουργήσουν σε δίκτυα GSM.

Όλο αυτό το μικρό τούμπανο τροφοδοτείτε από μία μπαταρία των 1800mAh, ικανή να σας βγάλει τουλάχιστον μία μέρα αν όχι λίγο παραπάνω. Όσον αφορά το κόστος αγοράς του είναι μόλις 999 yuan που μεταφράζετε σε 160 δολάρια ή 120 ευρώ.


Πως σας φαίνεται το μικρό τούμπανο;



Σχόλια