Loading...

WiFi On/Off | Αυτόματο κλείσιμο του ασύρματου δικτύου

  • Άρθρο του Unknown
  • at 11/11/2012 -

Μπορεί τα προηγμένα τηλέφωνα, να λέγονται smart-phones, μα όσο αφορά την κατανάλωση και διάρκεια της μπαταρίας τους, μάλλον θα έπρεπε να λέγονται χαζό-phones!
Εκτός των διάφορων εφαρμογών και άλλων διεργασιών, μεγάλη κατανάλωση έχει και η ανίχνευση ασυρμάτων δικτύων, καθώς δεν είμαστε λίγοι αυτοί που το ξεχνάμε συνεχώς ανοιχτό.
Ακόμα και με το κουμπάκι που έχει η τα διάφορα widgets και πάλι, τις περισσότερες φορές η αναζήτηση δικτύων παραμένει ενεργή, καταναλώνοντας πόρους και ενέργεια από την συσκευή μας.
Μια ιδανική λύση, θα ήταν κάτι που θα μπορούσε να απενεργοποιεί το wifi, όταν δεν το χρησιμοποιούμε, χαρίζοντας στην μπαταρία περισσότερη διάρκεια και αξιοποίηση για την βασική και αυτονόητη δουλειά που πρέπει να κάνουν τα τηλέφωνα.
Το μόνο μειονέκτημα σε αυτό, είναι πως θα χρειαστεί να προσθέσουμε ένα ακόμα βοήθημα στην συσκευή μας.
Αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα για αυτή την δουλειά, είναι το Better WiFi On/Off. Μια ελαφριά, εύχρηστη και δωρεάν εφαρμογή που κάνει σωστά αυτό που λέει.

     

Η χρήση του είναι πολύ απλή:
Από την αρχική οθόνη, μπορείτε να δείτε το αρχείο καταγραφής δραστηριότητας στο κεντρικό μενού. Για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις για την εφαρμογή, επιλέξτε το εικονίδιο Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά πλευρά.
Οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν δράσεις, όπως όταν για να ενεργοποιήσετε το Wi-Fi, ποιες ενέργειες να εκτελέσει όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο στην πρίζα,πότε να απενεργοποιήσετε Wi-Fi, κλπ.

Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Expert, η οποία σας παρέχει μια ευρύτερη ποικιλία των ρυθμίσεων για τη διαχείριση, μετακινηθείτε στο κάτω μέρος του τμήματος ρυθμίσεις και επιλέξτε το αντίστοιχο πλαίσιο ελέγχου. Όταν είναι ενεργοποιημένη, θα πρέπει να περιηγηθείτε πίσω στη σελίδα Ρυθμίσεις από την αρχική οθόνη.
Από εκεί και πέρα οι ρυθμίσεις είναι στην επιλογή του καθενός, πανεύκολο να επιλέξει το δικό του σενάριο, όπως θέλει ο κάθε χρήστης, με ελάχιστα tap, στις επιλογές της εφαρμογής.
Λειτουργεί πολύ σωστά και η οικονομία στην διάρκεια της μπαταρίας είναι σημαντική.

  • Απαιτεί Android: 2.1 και νεότερες εκδόσεις
  • Μέγεθος: 252k
  • Τιμή: Δωρεάν
► Εγκαταστήστε το από το GooglePlay η το AppBrain:
  1. GooglePlay
  2. AppBrain

Σχόλια