Loading...

Windows 8 με 15 δολάρια

  • Άρθρο του Unknown
  • at 5/29/2012 -
win8upgradeoffer
Το αφεντικό τρελάθηκε και για να προωθήσει τα Windows 8 φαίνεται πως τις επόμενες ημέρες θα τρέξει ένα πρόγραμμα στο οποίο θα μπορείτε να αναβαθμιστείτε στο νέο λειτουργικό με κόστος μόλις 14,99 δολάρια.


Η αναβάθμιση αφορά την έκδοση Windows 8 Pro και το πρόγραμμα στο οποίο ο χρήστης μπορεί να αναβαθμιστεί στο νέο λειτουργικό φαίνεται ότι θα τρέξει από τις 2 Ιουνίου 2012 (δηλαδή από το ερχόμενο Σάββατο) μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2013. Πάντα όμως υπάρχει ένα αλλά σε τέτοιες ενδιαφέρουσες προσφορές. Εδώ το αλλά έχει να κάνει με το ότι η προσφορά δεν αφορά χρήστες που διαθέτουν ήδη κάποιο σύστημα, αλλά μόνο νέους πελάτες οι οποίοι μάλιστα θα αγοράσουν από κάποιο Microsoft Store ένα νέο PC με Windows 7 μετά τις 2 Ιουνίου.



Η προσφορά θα ονομάζεται Windows Step-Up Offer, ενώ οι χρήστες που θα μετέχουν στο παραπάνω πρόγραμμα θα προσκληθούν να παρακολουθήσουν Windows 8 workshops έτσι ώστε να εκπαιδευτούν στο νέο λειτουργικό σύστημα. Επίσημα λοιπόν ξεκινά από το Σάββατο η προώθηση των Windows 8 από τη Microsof.



Σχόλια